Om os

Full 1
Full 1

Vi ønsker at forene mennesker med deres omgivelser, som enten har brug for hjælp eller bor alene hjemme. Dette gør det muligt for vores pårørende at opretholde et sikrere, mere socialt liv, uanset hvor de er.

Vores software, hardware og IoT-løsninger er udviklet i samarbejde med sundhedspersonale for at levere de mest anvendelige løsninger til gavn for både deres arbejde og velstanden for dem, der er i pleje.

Vi er et kollektiv, der virkelig bekymrer sig og stræber efter at gøre en forskel i verden. Med vores erfaring og passion for at hjælpe andre mener vi, at dette er vores mulighed for at skabe væsentlige forbedringer, hvor det er vigtigst.

Medarbejdere

Peer Bentzen

CEO

Peer er NEMLIAs ansigt. Han er løsningsorienteret og er altid velforberedt og organiseret. Peer ved, hvilken indflydelse teknologien har - og vil have på omsorgen. Han er en visionær.

Peer Bentzen
CEO
peer@nemlia.com
+298 239040

Melissa Jenkins

CTO

Coming soon....

Melissa Jenkins
CTO
melissa@nemlia.com
+298 220483

Eyðbjørg Leo

Product manager

Eyðbjørg har en baggrund i sygepleje og digitalt design. Hos NEMLIA får hun brugt sit store hjerte til at yde omsorg, og samtidig være kreativ – og sikre, at vores løsninger altid sætter mennesker først.

Eyðbjørg Leo
Product manager
eydbjorg@nemlia.com
+298 599412

Greg Worley

Export manager

Greg er limen, der bringer os alle sammen på NEMLIA. At forbinde vores udvikling med brugerne og give drivkraften til at sprede Talvas gode ord. Hans omhyggelige tilgang og kreativitet giver mulighed for den bedste service inden for et felt, han bekymrer sig meget om.

Greg Worley
Export manager
greg@nemlia.com
+298 211879

John Høj Andreassen

Software Developer

John er lige så venlig, som han ser ud. Han føler, at det er meningsfuldt at arbejde for NEMLIA, da han både kan programmere, være nørd og hjælpe mennesker. Johns kreative ideer er en del af det, der gør NEMLIA til noget særligt.

John Høj Andreassen
Software Developer
john@nemlia.com
+298 510651

Denis Kovacek

Software Developer

Med sin store sans for humor leverer Denis masser af sjov til kontoret. Denis er rigtig god til at levere serviceorienterede løsninger. Han har en grad i business og programmering og brænder for at bygge en service, der vil ændre den måde, vi yder omsorg på.

Denis Kovacek
Software Developer
denis@nemlia.com

Petur Larsen

Software Developer

Petur's får programmering til at se let ud. Han er en rigtig nem rytter og har et talent for at finde enkle og sikre måder at bringe vores system til næste niveau. Peturs stærke tekniske knowhow gør os i stand til at levere de nyeste og bedste tekniske løsninger.

Petur Larsen
Software Developer
petur@nemlia.com

Signar Kristiansen

Software Developer

Signar har et fantastisk overblik; Jeg mener, han har 4 børn under 7 år. Som udvikler er han meget ydmyg, men vi har alle set ham levere gennemtænkt arbejde, der er både sikkert og funktionelt. Signar er speciel for os, da han altid leverer løsninger med empati og omhu.

Signar Kristiansen 
Software Developer
signar@nemlia.com

Nemlia er et anpartsselskab, hvis overordnede ledelse er bestyrelsen. Vores bestyrelse består af seks medlemmer af udvalg.

Jobs

Vi er en progressiv virksomhed, der brænder meget for at gøre livet bedre for ældre og afhængige beboere. Vi er fremtrædende på det færøske marked og vil snart tilbyde resten af ​​vores fulde udvalg af løsninger og services af verden. Vores kerneteam arbejder fra vores kontor i hjertet af Tórshavn, og vi ønsker at fortsætte med at vokse teamet med den stigende efterspørgsel. Vi får brug for dygtige, grundige og hårdtarbejdende medarbejdere, der deler vores samme passion. Hvis det er dig, så send os din ansøgning.

Send os din ansøgning

Du er altid velkommen til at sende os din ansøgning af egen drift. Send os din ansøgning og CV til vores administrerende direktør på peer@nemlia.com. Vi gemmer ansøgningen og kontakter dig, hvis du passer til en ledig stillingsåbning. Du er velkommen til at ringe til os og tage en snak med Peer. Vi er glade for at høre fra ligesindede ivrige personer.

Vil du vide mere?

Kontakt os og hør mere om vores løsninger og services (eller bare en snak om pleje!).

Jeg er…

Contact
Nemlia Sp/f
Phone: +298 202244
Bergheimer Strasse 147
69115 Heidelberg
nemlia@nemlia.com