Hjem

Bedre livskvalitet for vores ældre...

Lad os hjælpe dig.

Hos Nemlia vil vi gøre det muligt for ældre og plejekrævende at leve komfortabelt med vores teknologiske løsninger. Uanset om det er i dit eget hjem eller på et plejecenter. Vi ønsker, at tid til omsorg og den gode følelse af at færdes i trygge rammer til enhver tid skal være i fokus igen. Ligesom de mennesker, for hvem vi muliggør en enklere hverdag og ægte livskvalitet gennem vores produkter.

Vores bekymring

Medarbejderne har altid overblikket og kan hellige sig plejen mere intensivt.

Pårørende kan være sikre på, at deres kære altid er trygge og i gode hænder.

Ældre og plejekrævende lever fortsat selvstændigt og med større tryghed i deres vante omgivelser.

Mere tid til at pleje

Forbedrede arbejdsgange og bedre overblik over den enkelte plejetrængendes behov sikrer, at pårørende eller personale igen kan fokusere mere intensivt på pleje og individuel støtte. Dette skaber følelsen af ​​at være helt tryg.

Sindsro

Som pårørende kan du nemt tjekke dine nærmestes daglige velbefindende: startede deres dag anderledes end normalt? Er der ændringer i rutinen? Og er der noget galt, får du straks besked og kan tage kontakt.

Livskvalitet gennem mere tryghed

Når ældre bor alene, føler de sig trygge, når de føler sig forbundet med deres omgivelser. Denne følelse af tryghed giver dem energi og mod til at leve et selvstændigt og tilfreds liv i længere tid.

Slide

"Vi har endelig fået mere tid til at give alle beboere den specifikke omsorg, det kræver at føre meningsfulde og uafhængige liv"

Plejepersonale

Slide

"Takket være den nye teknologi har jeg mere tid til at bruge min ekspertise til omsorg, komfort og kærlighed."

Plejepersonale

Slide

’’Siden detektorerne blev installeret, har personalet på demensafdelingen mere tid til at tage sig af beboerne. For det skal ikke længere gå fra rum til rum for at tjekke hver enkelt.’’

Leder

Slide

’’Detektoren er en stor hjælp i mit daglige arbejde. Den fungerer som et ekstra øje, der giver mig besked, når en af ​​beboerne har brug for min opmærksomhed.’’

Plejepersonale

previous arrow
next arrow

Vi er her for at hjælpe

Arbejder du som omsorgsperson på et plejehjem?

Arbejder du som omsorgsperson i dit eget hjem?

Er du pårørende til enplejekrævende person?

Kontakt 

NEMLIA GmbH
Telefon +49 173 9221 269
Bergheimer Strasse 147
69115 Heidelberg
E-Mail: nemlia@nemlia.com