Casestudie

Full 1
Full 1

Når ægte livskvalitet bliver til ren livsglæde, fordi alle involverede føler sig tilstrækkelig lettede og veltilpas, så betragter vi også vores mission som opfyldt. Vi er så meget desto mere glade for at have fået del i følgende positive praktiske eksempler. Du er velkommen til at kontakte os eller ringe til os, hvis du vil vide mere.

*Individuelle navne på emnerne eller faciliteterne er blevet ændret af hensyn til databeskyttelse.

Den nye fase af livet

En ældre dame med Alzheimers demens – vi kalder hende Annabel* – er blevet overflyttet til et nyt plejehjem. I sit tidligere plejehjem gik hun rundt om natten og faldt af og til og kom til skade. Bekymrede pårørende måtte tage drastiske foranstaltninger for at få situationen under kontrol. De satte Annabel i en skrivebordsmonteret kørestol, mens de pendlede på arbejde eller løb ærinder – hvilket effektivt begrænsede Annabel til kørestolen. I det nye plejehjem var plejerne fortrolige med brugen af ​​Nemlia og foreslog også at bruge denne løsning hos Annabel. De skræddersyede det til Annabels behov, og personalet på plejehjemmet kunne få besked, hvis der skete noget. Det giver Annabel en større grad af frihed og en bedre livskvalitet. Kørestolen var historie.

Mere tid til at pleje relationer

Plejere, der arbejder i faciliteter med Talva, føler sig mere afslappede og gladere på arbejdet. Det forstærker følelsen af ​​at kunne nå mere. På plejehjemmet Roðin på Færøerne forlod mange ældre beboere hjemmet eller gik en tur uden plejepersonalets viden. I mange tilfælde var dette naturligvis forbundet med en stor risiko. Især hvis de farer vild eller falder i soveværelset eller badeværelset om natten. Det var meget belastende for personalet og de pårørende at forhindre disse forsøg eller lade være med at gøre dem mulige i første omgang. Derudover manglede tiden brugt på at tjekke og tælle beboere til pleje og relationsopbygning. En opslidende situation for de pårørende, der længtes efter en følelse af tryghed og harmoni. Med Nemlia-Talva er der skabt et bedre arbejdsmiljø med mindre stress og mere glæde, hvilket resulterer i gladere kollegaer og beboere. For dem er Talva en slags assistent, der giver mere tid og energi til pleje. Med Nemlia-Talva kan pårørende bruge mere tid på at gøre det, de elsker at gøre.

“Talva er et must! Det hjælper os med at fokusere mere på omsorg og opbygge stærkere relationer til den ældre.” (plejer)

“Vi er så heldige at have Talva. Vi kan ikke undvære det.” (Carer)

Frihed derhjemme

“Min mands gåture er meget vigtige for ham. Efterhånden som hans sygdom skred frem, blev jeg mere og mere bekymret, da han forlod huset. Med Talva er alt tilbage, som det plejede at være. Han kan gå sine ture, og jeg kan slappe af. Da hele vores hus er på Nemlia-systemet, kan jeg gå på arbejde vel vidende, at han er i sikkerhed derhjemme. Kommer han ikke ud af sengen som sædvanligt eller glemmer at slukke for komfuret, får jeg straks besked.”

Kontakt 

NEMLIA GmbH
Telefon +49 173 9221 269
Bergheimer Strasse 147
69115 Heidelberg
E-Mail: nemlia@nemlia.com